Groepsfoto
Foto door Jan Groot

Welkom op de site van Rijnstad Vocaaltheater. Hier leest u wie we zijn, welke producties we hebben gedaan en welke productie we op dit moment voorbereiden. Het hart van onze vereniging is het koor, de dirigent, regisseur en de techniek- en decorploeg.


Naast musicals in theaters, treden we ook regelmatig op in kleiner verband, zoals in het Nederlands Openluchtmuseum. Ook verzorgen we besloten optredens in verzorgingshuis Vreedenhoff en voor de Stichting Vier het Leven.


Veel plezier op deze site en graag tot ziens in het theater of bij een ander zangoptreden.

 

Rijnstad Vocaaltheater inhuren?

Wij treden op in voorprogramma's, festivals, bruiloften, musea, bedrijfsfeesten, braderieën en op kerstmarkten. Openbaar of besloten. Wij zorgen voor een fijne sfeer.

Door ons uitgebreide repertoire passen we overal. Interesse?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steun ons en doe uw online aankopen bij bekende webwinkels via:

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Agenda 2020/2021

Zondag 7 november 2021
Het belooft een prachtige voorstelling te worden, de matineevoorstelling in Posttheater  Arnhem op zondag 7 november 2021. We brengen u melodieën van vroeger en meer recent en doen er (omdat we er met het uitstellen van deze voorstelling allemaal nog even op moesten wachten) zelfs een schepje bovenop met nog meer nummers die u niet eerder van ons hoorde. En natuurlijk is het dè kans om ons voor het eerst in actie te zien onder leiding van onze nieuwe dirigent Peter Schoenaker! De voorstelling begint om 15.00 uur en kaarten zijn nu al te koop via de website van het Posttheater

Kerstvakantie in het Nederlands Openluchtmuseum
We zijn ontzettend blij dat we dit jaar tijdens de Kerstvakantie weer mogen optreden in het Nederlands Openluchtmuseum. Inmiddels een traditie voor RijnstadVocaaltheater en wat hebben we het afgelopen jaar gemist. Dit jaar morgen we in dit prachtige museum zingen op dinsdag 28 en vrijdag 31 december. Een heerlijke manier om het jaar af te sluiten, zowel voor ons als voor u als bezoeker. Dit park heeft naast ons optreden nog veel meer moois te bieden!


Houd voor actuele berichten naast deze pagina ook onze facebook in de gaten.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws